Friday, 16 September 2011

urmmm

assalamualaikum .

hai , ;D setelah berapa  lama tak online , haa . hari ni baru online . aku pun da berapa hari kejap pening kejap okay . haihh . tak betul da system badan aku ni . aku update ni bukan nak pop pet pop pet pasal aku . tp aku teringat kat 1 kata kata Ibnu Majah bahawa Pada akhir zaman akan terjadi tanah runtuh, rusuhan dan perubahan muka."Ada yang bertanya kepada Rasulullah; "Wahai Rasulullah bila hal ini terjadi?" Baginda menjawab; "Apabila telah bermaharajalela bunyi-bunyian (muzik) dan penyanyi penyanyi wanita"

haa . seram tak bila dengar kata kata tu . kita da semakin hampir dengan hari kiamat . tu salah satu tanda tanda kecil . dan ni menunjukkan yang kita ni manusia akhir zaman . banyak lagi kot yang rasa nye dah muncul da tanda tanda tu . seramm ooo . wahai  kawan kawan ku , bertaubat la selagi pintu taubat masih terbuka . aku cakap ni bukan aku nak kata aku ni alim sgt , tp sebagai saudara seislam , aku rasa aku patut bgtaw kat korang

1 comment:

  1. alhamdulilllah :)

    kau berjaye mengingatkan aku ...

    ReplyDelete